Qərbi Kaspi Universiteti

XƏBƏRLƏR

• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Qərbi Kaspi Universitetinin tələbələri Qazaxıstanda keçirilmiş beynəlxalq konfransda iştirak ediblər

Qərbi Kaspi Universitetində fəaliyyət göstərən “Science group” tələbə elmi yaradıcı qrupunun üzvləri son iki ildə apardıqları psixofizioloji elmi tədqiqatların nəticələrini Qazaxıstanda keçirilən “SCIENCE and TECHNOLOGIES” ( ІХ International Scientific and practical conference) adlı beynəlxalq elmi konfransda müzakirəyə təqdim ediblər.

Konfransda Qərbi Kapsi Universitetinin məruzəçiləri tərəfindən “Определение уровня стресса у студентов, изучающих экономику и бизнеспрофиль” və “Influence of exam stress on cognitive indicators in students studying exact sciences.” adlı mövzuları əhatə edən məruzələr edilib. (b.ü.f.d. Kərəmova N.Y., Mirişli M.M., Məmmədli R.İ., Məmmədova Z.S., Maqomedova A.Ə., Musayeva N.A., Abasova M.Q.).