Pakistanlı alimin mühazirəsi: “ABŞ-ın Əfqanıstanı tərk etməsi və bunun Rusiya üçün nəticələri

Qərbi Kaspi Universitetində Pakistanın Sargodha Universitetinin Siyasət və Beynəlxalq Münasibətlər Departamentinin dosenti, İslamabadda yerləşən Diplomatik və Strateji Məsələlər üzrə Mərkəzin (CDSA) həmtəsisçisi, strateji və nüvə tədqiqatlar üzrə fəlsəfə doktoru Aşfaq Əhmədin “ABŞ-ın Əfqanistanı tərk etməsi və bunun Rusiya üçün nəticələri” mövzusunda mühazirəsi olacaq.

Mühazirə dekabrın 24-də saat 11.00-da Qərbi Kaspi Universitetinin Əhməd Rəcəbli 3 ünvanında, Biznes və İqtisadiyyat Məktəbinin Akt Zalında keçiriləcək.