• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Qərbi Kaspi Universiteti və “AFB Bank” ASC arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb.
Memorandum yüksək ixtisaslı kadr hazırlığı, sertifikatlaşdırma, təcrübə mübadiləsi, habelə kadr hazırlığı sahəsində əməkdaşlıq əlaqələrini özündə ehtiva edir.

Sənədin imzalanma mərasimində tərəflər əməkdaşlığın birgə tədqiqatların aparılması, tələbələr üçün təcrübə proqramlarının, praktik məşğələlərin təşkili və tələbə və məzunların işə qəbul məsələlərində faydalı olacağını qeyd ediblər.