• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Amerikan tələbələrimiz Azərbaycan İstiqlal Muzeyi və Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyində

Amerikan tələbələrimiz Azərbaycan İstiqlal Muzeyi və Azərbaycan Musiqi Mədəniyyəti Dövlət Muzeyini ziyarət ediblər.

Xatırladaq ki, Qərbi Kaspi Universitetində ABŞ-ın Mərkəzi Florida Universiteti ilə birgə amerikalı tələbələrin iştirak etdiyi Yay Məktəbi layihəsi təşkil olunub.

Layihə çərçivəsində ölkənin bir sıra muzey və mədəniyyət mərkəzlərinə ekskursiyalar daxil olmaqla, Azərbaycan, rus dili və ədəbiyyatı, eləcə də tarixi və mədəniyyətləri ilə bağlı dərslər, təlimlər, ekskursiyalar, ayrı-ayrı mütəxəssislərin iştirakı ilə praktik işlər təşkil olunur.

Layihə 3 həftə davam edəcək.

Yay Məktəbində ABŞ-dan olan 9 tələbə iştirak edir.