• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Menecerlər üçün sertifikasiya imtahanına hazırlıq proqramı ilə bağlı İNFOSESSİYA

Qərbi Kaspi Universitetinin Amerika Management Assosiasiyasının Avropa fililalı (MCE) əməkdaşlıq çərçivəsində menecerlər üçün təklif etdiyi sertifikasiya imtahanına hazırlıq proqramı ilə bağlı infosessiya keçiriləcək.

5 may saat 15.00-da başlayacaq İnfosessiyada AMA Avropa filialının rəhbər şəxsləri tərəfindən iştirakçılara sertifikasiya proqramı ilə bağlı ətraflı məlumat veriləcək və onları maraqlandıran suallar cavablandırılacaq.

İnfosessiyada iştirak üçün administration_iro@wcu.edu.az ünvanına müraciət edə bilərsiniz.