Qərbi Kaspi Universiteti boş qalan plan yerlərinə QƏBUL ELAN EDİR

Qərbi Kaspi Universiteti bakalavr səviyyəsi üzrə boş qalan plan yerlərinə qəbul elan edir.
Qəbul aparılan ixtisaslar aşağıdakılardır:

* Cihaz mühəndisliyi - 25

* İnformasiya təhlükəsizliyi (tədris ingilis dilində) - 6

* Kompüter mühəndisliyi - 2

* Turizm işinin təşkili (əyani) - 1

* Turizm işinin təşkili (tədris ingilis dilində) - 6

* Fəlsəfə - 24

* Filologiya (ingilis dili və ədəbiyyatı) - 35

* Politologiya - 5

* Tərcümə (ingilis dili) - 19

* Psixologiya (əyani) - 4

* Psixologiya (qiyabi)- 10

Qeyd: Boş qalan yerlərə müsabiqə 28 avqust tarixindən, 2 sentyabr tarixinədək davam edəcək.

***

GƏLƏCƏK BİZİ RUHLANDIRIR!

NİYƏ QƏRBİ KASPİ UNİVERSİTETİ?

* Xaricdə təhsil, Mübadilə proqramları: Mövlanə və Erasmus
* İngilis dilində təhsil, iki diplom almaq imkanı
* Dövlət sifarişi əsasında təhsil
* Münasib təhsil haqları
* Xarici dilləri mükəmməl səviyyədə mənimsəmə
* Müasir və unikal laboratoriyalar
* Ən son nəşrlərlə zəngin kitabxana
* Aparıcı dövlət qurumlarında və özəl şirkətlərdə təcrübə və işədüzəlmə
* Startup layihələri
* Xaricdə yay məktəbləri

BÜTÜN İXTİSASLARDA DÖVLƏT SİFARİŞLİ YERLƏRƏ QƏBUL APARILIR.

Qərbi Kaspi Universitetinin tələbələrinin təxminən 40 faizi dövlət sifarişi əsasında, ödənişsiz təhsil alır.

BEYNƏLXALQ REYTİNQLƏRDƏ

• Ən nüfuzlu beynəlxalq reytinq təşkilatlarından biri “Times Higher Education”-ın 2022 və 2023 – cü illərdə dünya universitetlərinin Birləşmiş Millətlər Təşkilatının Dayanıqlı İnkişaf Məqsədlərinə adekvat fəaliyyəti və bunun cəmiyyətə təsirini ölçən reytinqdə Qərbi Kaspi Universiteti  1906 Universitet arasında 601+ yerdə qərarlaşıb. Universitet  ən yaxşı nəticəsi xüsusilə 5 məqsəd üzrə əldə edib və bu istiqamətlərdə dünyanın ən yaxşı 201-300 universitetlərindən biri olub.
    Həmçinin:

Dünyanın ən nüfuzlu beynəlxalq reytinq təşkilatlarından biri olan QS (Quacquarelli Symonds) reytinqinin Stars proqramında:

• Təhsilin keyfiyyəti üzrə mümkün  5 ulduzdan 5, onlayn tədris üzrə 4, məzunların iş tapması üzrə 4 və inkluzivlik üzrə 4 ulduza layiq görülüb.
  • 765 Biznes Magistr programını özündə əhatə edən QS Business Master's Rankings (Biznes Magistr reytinqlər) 2024-də Qərbi Kaspi Universiteti dünya üzrə Maliyyə sahəsində 151+ yerdə qərarlaşıb.
  • UI GreenMetric World University Rankings 2023-də dünyanın 1183 universiteti arasında 650-ci sırada yer alıb.
  • U- Multirank beynəlxalq reytinq sisteminin ən yaxşı 202 universiteti arasında.
  • AASHE Stars Reytinqi: “Gold Stars “- təhsil kateqoriyasındakı qiymətləndirmədə müəyyən edilmiş mümkün 40 baldan 33,52, elmi tədqiqat üzrə mümkün 18 baldan 16,33 ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə mümkün 20 baldan 18,48 bal.
  • Round Univesity Ranking 2024-də təhsilin keyfiyyətinə görə ölkə üzrə 1-ci, beynəlxalq müxtəliflik üzrə 2 -ci,  dünya üzrə isə ilk 500-lükdə qərarlaşıb.

Əlavə məlumat üçün: (012) 492 61 63

***

Qərbi Kaspi Universitetinin Global MBA proqramı ABŞ universitetinin MBA dərəcəsini əldə etmək kimi UNİKAL FÜRSƏT yaradır.

Proqramın üstünlükləri:

* İki ilə iki diplom imkanı
* Beynəlxalq akreditə olunmuş ABŞ MBA dərəcəsi
* ABŞ-də və Azərbaycanda yeni karyera imkanları
* Beynəxalq sertifikasiyalı xarici təlimçilər
* Axşam saatlarında interaktiv dərslər
* Münasib təhsil haqqı
* Təqaüd imkanı
* Proqrama qəbul müsahibə əsasında aparılır.
* Global MBA Proqramının məzunları həm Azərbaycan, həm də xaricdə müxtəlif tanınmış şirkətlərdə aparıcı vəsifələrdə çalışırlar.
Proqmla bağlı əlavə məlumat üçün:
mba@wu.edu.az
+994 50 461 86 74 (whatsapp)