• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Qərbi Kaspi Universiteti AASHE 2024 Sustainable Campus Indexdə Beynəlxalq top göstəricilər arasında

AASHE-nin 2024-cü il üçün Dayanıqlı Kampus İndeksi Qərbi Kaspi Universitetini Beynəlxalq Ən Yaxşı İfaçılardakı görkəmli performansına görə diqqət mərkəzində saxlayır. Bu tanınma bizim kampusumuza və onun hüdudlarından kənara müsbət təsir göstərməyə olan bağlılığımızı əks etdirir.

Qərbi Kaspi Universitetinin harada olduğunu bilmək maraqlıdır? AASHE-nin 2024 Dayanıqlı Kampus İndeksinin x səhifəsinə keçin və ən azı bir STARS reytinqli institutu və ya ümumilikdə hər bir ölkədə ən yüksək nəticə göstərən kollec və ya universitetdə reytinqimizə baxın. Biz daha yaşıl gələcəyə doğru bu mühüm hərəkatın bir hissəsi olmaqdan qürur duyuruq!