Dissertasiya işinin müzakirəsi keçiriləcək

27 may 2024-ci il tarixində saat 14:00-da Qərbi Kaspi Universitetində iddiaçı Nigar Sadiq qızı Bağırovanın 5312.01 –“Sahə iqtisadiyyatı” ixtisası üzrə

Усиление влияния международного туризма на социально-экономическое развитие Азербайджанской Республики” (“Beynəlxalq turizmin Azərbaycan Respublikasının soaial-iqtisadi inkişafına təsirinin gücləndirilməsi”) mövzusunda iqtisadiyyat üzrə fəlsəfə doktoru dərəcəsini almaq üçün təqdim etdiyi dissertуasiya işinin müzakirəsi keçiriləcəkdir.

“Turizm və sahələr iqtisadiyyatı”, “Maliyyə və menecment”, “Ümumi iqtisadiyyat” kafedralarının əməkdaşlarının iştirakı vacibdir.

Ünvan: Bakı, Əhməd Rəcəbli küçəsi, 3-cü paralel, 17A, AZ1072, Qərbi Kaspi Universiteti

Akt zalı (501)