Qərbi Kaspi Universitetində Mike Maunsellin təlimləri olacaq

Mike Maunsell Qabaqcıl Ünsiyyət və Təqdimat Bacarıqları üzrə baş müəllim, ünsiyyət, təqdimat bacarıqları və ictimai nitqin bütün aspektlərində biznes peşəkarları və korporativ liderlər üçün mentordur.
M.Maunsell Ümumdünya Nitq Gününün İrlandiya səfiridir, təhsil, elm və biznes kommunikasiyası mövzular üzrə beynəlxalq konfranslarda məruzəçi kimi çıxışlar edir.

Tanınmış mütəxəssisin Qərbi Kaspi Universitetində nəzərəd tutulan mühazirələrinin cədvəlini təqdim edirik:
02.11.22 saat 11:00-da –Filologiya və Tərcümə Məktəbi (İstiqlaliyyət 31 ünvanında, Konfrans zalında)
03.11.22 saat 11:00-da - Yüksək Texnologiyyalar Məktəbi (Əhməd Rəcəbli 21, auditoriya: 501)
04.11.22 saat 11:00-da - Biznes və İqtisadiyyət Məktəbi (Əhməd Rəcəbli 21, auditoriya: 501)

Qeydiyyat linki:

QEYD: Mühazirələr ictimiayyət üçün açıqdır.