• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

"Startup və layihələrin maliyyələşməsində innovativ üsul - Kraudfandinq nədir?" mövzusunda təlim olacaq

Öz Biznesinizə başlamaq, StartUp ekosisteminə qoşulmaq istəyirsiniz, amma kifayət qədər məlumatınız yoxdur?

Elə isə 27 Oktyabr 2021-ci il tarixində Western Caspian University Student Life və Toxum.org platformasının təşkilatçılığı ilə Qərbi Kaspi Universitetində keçiriləcək "Startap və layihələrin maliyyələşməsində innovativ üsul - Kraudfandinq nədir?" mövzusunda Toğrul Vəliyevin iştirakı ilə keçiriləcək təlimdə iştirak üçün tələsin!

Təlim mövzuları:

- Kraudfandinq nədir?

- Kraudfandinqin tarixi: necə və nə üçün yarandı?

- Kraudfandinqin növləri

- Azərbaycanda Kraudfandinq

- Startap və layihələrin maliyyələşməsində kraudfandinqin rolu

- Kraudfandinq marketinq aləti kimi