• Ana səhifə
  • XƏBƏRLƏR

Kanadanın Georgian Kolleci tərəfindən təşkil olunan virtual layihədə iştiraka tələsin

Qərbi Kaspi Universitetinin əməkdaşlıq etdiyi Kanadanın Georgian Kolleci tərəfindən 2021-ci ilin Noyabr və Dekabr aylarında YUNESKO 2030-un gündəliyində olan Beynəlxalq Millətlər Təşkilatının Davamlı İnkişafın Məqsədlərinə həsr edilən Dəyişənlər (Changemaker) virtual layihəsi təşkil olunur.

Davamlı İnkişaf Məqsədlərinin bir hissəsi olan Dəyişənlər Çağırışı #Bugünüdəyiş virtual layihədə tələbələr, fakültə və ictimaiyyət üzvləri iştirak edə bilər.

#Bugünüdəyiş layihəsi tərtibatına görə digər çağırışlardan fərqlənir.

İnnovasiya komandaları #Bugünüdəyiş icma şəbəkəsi daxilində dünyanın hər yerindən olan iştirakçılarla əməkdaşlıq qura, xüsusi təlim kurslarına qatıla və interkativ seminarlarda iştirak etmək imkanı qazanır.

BMT-nin Dayanıqlı İnkişaf üzrə 10-cu məqəsədi – Bərabərsizliyin azaldılması istiqamətində fikirlərin araşdırılması üçün digər ali təhsil müəssisələri ilə birlikdə tədbirə qoşulub, tədbirdə bərabərsizliyin azaldılmasına yerli səviyyədə necə töhfə vermək olar sualına cavab axtarılacaq.

Tədbirin gündəliyi:

29 oktyabr, 2021: Tərəfdaş müəssisələri tərəfindən Çağırışa qoşulan bütün iştirakçıların qeydiyyatı üçün son tarix.

4 noyabr, 2021: Layihənin başlanması və Çağırışa ümumi baxış

8-12 noyabr, 2021: Bütün iştirakçılar virtual dəyişənlər konfransına qeydiyyatdan keçməyə dəvət olunur. Tələbələr də öz innovasiya komandaları və mentorları ilə görüşəcəklər.

15-19 noyabr, 2021: Birinci həftə - Platfroma ilə tanışlıq və dəyişənlər istiqamətinin seçilməsi.

İkinci həftə - Komandanın və  çağırışın seçilməsi

22 noyabr – 3 dekabr, 2021: #Bugünüdəyiş çağırışının başlanması

6-10 dekabr, 2021: #Bugünüdəyiş çağırışının təqdimatı

11-17 dekabr, 2021: Təqdimatların qiymətləndirilməsi və qeyd edilməsi

Sonda tələbələr Georgian Kollecinin Dəyişənlər mikro sertifikatı üçün müraciət edə bilərlər.

Tədbirdə iştirak üçün son qeydiyyatı tarixi:

25 oktyabr, 2021

Qeydiyyat üçün administration_iro@wcu.edu.az email ünvanına adınızı, soyadınızı və əlaqə detallarınızı yazıb, göndərə bilərsiniz.