Universitet

Məqsəd 8 : Layiqli Əmək və İqtisadi Artım

“İnklüziv və dayanıqlı iqtisadi artımı, hamı üçün məşğulluğu və layiqli əməyi təşviq etmək”

Təhsil

Biz yerli və xarici müəllimlər tərəfindən müasir tədris proqramı ilə yüksək keyfiyyətli təhsilin verildiyi bakalavr və magistr proqramlarında bu məqsədlə əlaqəli 20 modul təqdim edirik. Bu proqramlar sayəsində 1200-dən çox tələbəmizin siniflərdə nəzəri biliklərini və müxtəlif sahələrdə praktiki bacarıqlarını artırmağı hədəfləriyik.

Biz nə edirik?

Qərbi Kaspi Universiteti Azərbaycan hökumətinin minimum əmək haqqı tənzimlənməsinə sadiq qalır. İşçilərimizin öz işlərindən zövq alacaqları və onların bütün əmək hüquqlarına hörmətlə yanaşıldığı bir mühit yaratmaq üçün əlimizdən gələni edirik. Universitetin daxili siyasəti və qanunvericiliyə əsasən iş mühitində heç bir diskriminasiyanın (din, cins, yaş və s) olmamasına və maaş fərqinin yaranmamasına çalışırıq.  Ayrı-seckiliklə əlaqəli siyasıtimizə əks davaranış göstərən və nöqsanlara yol verən hər hansı işçi (admisntrativ vəzifədə olanlarda daxil olmaqla)  cəzalandırılacaq ( Siyasət hiperlink)

Tədqiqat-Koordinasiya və Texnopark mərkəzlərinin iş istiqamətləri Universitetimizin tələbə, magistr və doktorantları, eləcə də universitetin müəllim və araşdırmaçı heyətinə akademik və elmi fəaliyyətlərində dəstək olmaq məqsədi daşıyır.

Xidmət istiqamətləri:

• İnformativ dəstək,
  • Təşkilati dəstək.
  • Elmi iş strategiyaları və standartları ilə bağlı təlimlər və vorkşöp -ların keçirilməsi,
  • Magistr və doktorantlar üçün fəaliyyət sahələrinə uyğun konsultasiyaların təşkili,
  • Beynəlxalq elmi konfranslarda iştirak imkanları haqqında informasiyanın təmin edilməsi,

Tələbə və Məzunların Təcrübə və İnkişaf Mərkəzi  tələbə və magistrantların peşə hazırlığının təkmilləşdirilməsini, ixtisaslarının, bilik və bacarıqlarının artırılmasını, habelə bu istiqamətdə müxtəlif tədbirlərin həyata keçirilməsini təmin edir.

Məqsədlə əlaqəli tədbirlər

Məqsədlə bağlı kurslar/modullar: