Universitet

Məqsəd 17 : Məqsədlər Üçün Tərəfdaşlıq

“Dayanıqlı inkişaf üçün qlobal əməkdaşlığı canlandırmaq”

Təhsil

Biz yerli və xarici müəllimlər tərəfindən müasir tədris proqramı ilə yüksək keyfiyyətli təhsilin verildiyi bakalavr və magistr proqramlarında bu məqsəd ilə əlaqəli 25 modul təqdim edirik və 2200 tələbənin bu modullarda oxumaq imkanı var. Bu proqramlar sayəsində tələbələrimizin auditoriyalarda nəzəri biliklərini və müxtəlif sahələrdə praktiki bacarıqlarını artırmağı hədəfləyirik.

Biz nə edirik?

Azərbaycanın ilk təhsil müəssisələrindən biri olaraq biz DİM-lərinin strategiyalarını əhatə edir və fəaliyyətimizin yol xəritəsini ciddi bir şəkildə inkişaf etdiririk. Universitetimiz digər ali təhsil müəssisələrinə DİM-ləri həyata keçirməkdə köməklik göstərmək üçün müxtəlif vebinarlar və vorkşoplar təşkil edir.

QKU və Beynəlxalq Enerji Xartiyası

Qərbi Kaspi Universiteti Azərbaycanda Beynəlxalq Enerji Xartiyası ilə memorandum imzalayan ilk ali təhsil müəssisələrindən biridir.

Məlumat xarakterli və fəaliyyətlər görülməsi barədə konfranslar

Universitetimiz bir sıra tədbirlər təşkil edir və beynəlxalq konfranslara qoşulur.

Əsas istiqamətlər: “Demokratiya, Sərhədlər və İctimai/Siyasi Öhdəlik: Ətraf Mühit Məlumatlılığı üçün Çağırışlar” və sürətlə dəyişən siyasi mənzərə dövründə ətraf mühit qarşısında duran əsas problemlərin həll edilməsinin ən təsirli yolları barədə təqdimatlar və müzakirələrin aparılması üçün dünyanın aparıcı ətraf mühit alimləri ilə görüşlər.

Məqsədlə əlaqəli tədbirlər

Məqsədlə bağlı əsas kurslar/modullar:

Təbiət Elmləri

Mühəndislik